Jeg vil ha’ sommer nu!!!!!!!

Klokken er godt midnat og er vel ankomme til Exloo, hvor 10 danske kuske er til deres første internationale stævne i år. Vil bare lige bede om, at man ikke offentlig gøre dette opslag på facebook, i sin ordlyd. For min ikke hestevender behøver ikke at få det her at vide. Man må være bindegal at tage til udendørs kørestævne i det her vejr. Har opholdt mig Hamburg, privat, inden videre kørslen til Holland. Da jeg forlod byen var der snevejr. Byen lignede en juleudsmykning. Må sige at tanke strejfede mig, var jeg ikke ved at få ondt i maven, og blive i byen og tage et kurophold i stedet.

20180329 021200

Nu vel jeg har lovet det, og er der ikke noget med at Golfstrømmen leder varmt vejr fra det sydlige op mod den Engelske kanal, og giver varme forhold. Hvis det passer, er der nogen der har slukket for den, der er hundekoldt her i Exloo, man får helt ondt af kuskene, der måske ikke er i så velisolerede vogne som mig. Jeg har heldigvis med bragt lange underhylere, det kan man vist få brug for.

Vejen er hertil var heller ikke uden oplevelse, min GPS ledte mig gennem en mindre by, måtte godt nok køre 80 km/t, men vej forholdene gjorde at man højst kunne køre 25 km/t. Og man er kommet til Holland, hvor man ikke kender til gardiner, bruger dem i hvert fald ikke, heller ikke selv om det bæl hammerne mørkt. Ib Møller har fortalt mig en gang, at hvis man trækker for, indikere man, at der kunne foregår noget utugtigt, men man må gerne gå i underbukser og trusser med bare bryster, jeg kan ikke gøre for man kun kunne køre langsomt.

Det jeg endelig ville fortælle er. At klokken 12:10 kører Mie Mosegaard Nielsen, DKS dressur på græsbane, i morgen torsdag, skærtorsdag i 1-spand hest klassen. Klokken 12:40 Lis Halkjær, TKS, og Udo Buchwald kl. 12:50 på bane 2, som er grus i 1-spand pony klasse. I 1-spand hest klassen kører Peter Koux, DKS kl. 15:00, Tina Nielsen, DKS, kl. 17:10.

Karina Blaabjerg, MKS, 1-spand pony kører dressur kl. 13:50. Louise Kaihom, SKS, kl. 15:30.

Jeg lægger videoer op på Dansk Køre Forbunds YouTube kanal, se link øverst, så hurtigt som muligt, når kuskene har kørt, der kan alle se dem. 

pdfSe hele startlisten for dressur, både torsdag og fredag her.

Følg resultat formidlingen her.