Kuskelicens 2018 - husk det.

Nu hvor stævnesæsonen går i gang, løber indbetalinger for kuskelicens ind, det er godt.
Alle kuske der starter konkurrencekørsel, med dressur, maraton og forhindringskørsel fra klubplan, dressurcup og op til internationale stævner skal betale kuskelicens.
For klubstævner og dressurcup, hvor man bruger uddannede dommere under Dansk Køre Forbund, skal der indbetales 100,- kr.
For kuske der ønsker at deltage i landsstævner og nedad i Danmark skal indbetales 200,- kr.
Kuske der kører internationalestævner skal betale 600,- kr.
Beløbet skal uopfordret betales til Dansk Køre Forbunds kasserer på konto i Danske Bank, Reg. nr. 1551 Konto nr. 9130 435 367 eller via mobilePay på 70127, husk navn og medlems forening/selskab. Inden man melder til start.
Kun internationale kuske får kvittering. Kvitteringen kan nogle gange være bevis for at man er konkurrencekusk, ved passage af grænser. Alle bliver opført på kuskelister der kan ses med navn og medlemsforening eller selskab, på hjemmesiden. Hvor arrangør skal tjekke at alle der er tilmeldt stævner, har betalt licens: se her.