Opdatering af lister uge 16 – 2018

Licenslisterne er blevet opdateret af Dansk Køre Forbunds kasserer Mette Buchwald. De bliver løbene opdateret. Og ikke altid oplyst her på forsiden, men nu er der ved at være gang i den, og da det er arrangørernes opgave at tjekke, at alle der starter står på listen, som betalt gør vi det denne gang. Hvis der mod forventning skulle være en kusk der ikke har orden på tingene, kan vedkommende sende en mobilepay til Mette på 70127 (Det er rigtigt at der kun er fem cifre.) og vise kvitteringen til arrangørerne. Der skal være betalt før start. Husk Navn og forening/selskab.
Se licenslisterne her.
Formanden for Dansk Køre Forbunds, køreudvalg, som har ansvaret for dommere og instruktører, Arnild Arp-Hansen, har opdateret begge lister se her: Instruktørerdommere.