Dansk kuske i Holland og Tjekkiet.

 

Der er kørt dressur til de internationale stævner, nogen har kørt torsdag resten i dag fredag. I Holland blev bedst placeret dansker i 2-spand Lars Heibing, DKS/SSK med en 18. plads og 63 strafpoint. Hans Henrik Mosegaard Nielsen, som er den anden 2-spands kusk i Holland blev nr. 24 med 66,01 strafpoint. Det er han nok træt af, for 65 er de magiske point som giver adgang til VM næste år. 

henrik høper

Henrik Høper, foto facebook, i Holland. 

I 1-spand hest klassen, som er nok så spændende, fordi der i august skal holdes VM i klasse, netop der hvor kuskene er nu, og der er vist flere om buddet, end der bliver plads til, så dem med de bedste resultater kommer vel afsted. Og bedste dansker blev Henrik Høper, SKS, på en 15. plads med 56,33 strafpoint. Vinder af klassen blev Saskia Siebers, fra Holland med 42,78 strafpoint. Næst bedste dansker i klassen, blev Sofie Amalie Kongsted, DKS, placeret som nummer 25 og 58,94 strafpoint. Mie Mosegaard Nielsen, DKS, blev nummer 28 med 60,11 strafpoint. Monika Køier Andersen, SSK, blev nr. 35 med 62,35 strafpoint. Tina Nielsen, DKS, blev nummer 53 med 67,31 strafpoint, så dette stævne tæller ikke med som godkendelse stævne, for hende. Hvis man ser på point for hver øvelse, kunne det se ud til at højre galopen, ikke fungere så godt. Det samme med øvelse 17, en samlet trav. Der er i alt 68 starter i klassen, hvor sidste kusk blev Arie Dibbits, Holland med 79,63 strafpoint. Se selv listen her.
I Holland er der foruden danske kuske en dansk dommer, Pia Skar.

pdfDressurresultat    -----  pdfDRESSAGE_Figures.pdf


Tjekkiet.

På stutteriet Kladruby nad Labem i Tjekkiet, der blev Ole Buch Jensen, DKS, nummer 6 med 53,80 strafpoint i 2-spands klassen. Vinder af klassen blev Sandro Koalick, Tyskland med 44,95 strafpoint. Ane Wieder, DKS, blev nummer 22 med 61,55 strafpoint. Vinder af klassen blev Marisa Rössler, Østrig med 41,73 strafpoint.

pdfResultatlisten, dressur.