Meddelelse fra Vendsyssel Køreforening

Vendsyssel Køreforening kan beklageligvis ikke afholde landsstævne inden DM.
VK valgte at udsætte det planlagte landsstævne først i maj måned. Dette grundet herpes risikoen og i den forbindelse anbefalede DRF og Seges bl.a. at der ikke blev lavet fælles opstaldning. Beslutningen blev ligeledes drøftet med overdommer og dyrlæge Judith Kofoed.

VK ansøgte efterfølgende Køreudvalget i DKF om afholdelse af landsstævne medio juni måned, således at et jysk landsstævne kunne bruges som kvalifikation til DM 2018.

Vi har efterfølgende fået dette svar fra køreudvalget i DKF:

"Vi havde møde i køreudvalget i går (14/5) og vi var enige om, at der ikke er plads til flere landsstævner inden DM, da det vil gå ud over antallet af deltagere i de allerede planlagte landsstævner. Vi håber på og vil opfordre jer til at afholde et landsstævne i august eller septembermåned, hvor der kun er DKS landsstævne på Dorthealyst d. 7-9. september. Landsstævnerne efter DM 2018 tæller jo med til kvalifikationen til næste DM i 2020 og det kan være godt "at have lidt på kvalifikationskontoen" i god tid"


Vi kan kun beklage, at der ikke bliver landsstævne i foråret, da vi har fået mange henvendelser fra kuske med forespørgsel netop på stævne i juni.


På bestyrelsens vegne
Mette Nørgaard
Formand for Vendsyssel Køreforening