Startliste for maraton og Derby – landsstævne Juellund 18

Sjællandske Sportkuske har tændt for varmen og det gode køkken i år, mens de afvikler deres to dags landsstævne på Juellund. I dag, lørdag d. 2. juni, blev dressur og forhindringskørslen afviklet. Selve konkurrencen forløb glidningsløs. Men om det var varmen eller bare sort uheld skal jeg ikke kunne skrive. Men Ane Wieder mistede et baghjul under opvarmningen, der skete absolut ingen ting, de spændte fra og lånte en anden vogn og kørte konkurrencen. Og så var der en kuske der fik det for varmt og måtte køles af i stedet for at konkurrere, fødderne i koldt vand og noget køligt på hoved, så gik det. Men ubehagelig nok og synd nok. Kun en håndfuld kuske fordelt jævnligt i sværhedsgrad kom helt fejlfri gennem forhindringskørslen. Desværre har jeg ikke fået en resultatliste endnu. Men startrækkefølgen for maraton og Derby søndag kan ses her.

Nan-red

Nan Claudia Goldborg tidligere medlem af Fyens Køre Selskab og bosat på Langeland, hvor hun drev en cafe, er nu flyttet til Sjælland og blevet medlem af Sjællandske Sportskuske. Hun står for cafeteriet under landsstævnet, jeg skriver bare, det er dumt at spise hjemme eller tage mad med, det er godt og billigt, så få en begivenhedsfuld dag, tag på Juellund og se maraton og spis i Cafe SSK, det kan ikke andet end blive en succes.

Jeg nåede lige at få to dressurkørsler på telefonen af program 7A, inden jeg skulle dømme forhindringskørsel, det blev Johanna Nielson, Sverige og Sebastian Simonsen, SSK de kan se her.