Gratis standplads til DM i kørsel med hest og vogn.

Fra torsdag d. 19. – søndag d. 22. juli afvikler Dansk Køre Selskab Danmarksmesterskabet i kørsel med hest og vogn på Dorthealyst ved Knabstrup, mellem Holbæk og Kalundborg.

Dansk Køre Selskab har på facebook proklameret med at standplads på Dorthealyst til DM er gratis og Heibing Stilladser ved Lars Heibing, selv 2-spands kusk, tilbyder at sætte telt op til de forretninger eller firmaer som ikke selv har det, eller som vil ”nøjes” med et neutralt telt uden egen logo. 

20180506 132215

Arkiv foto fra Dorthealyst

Der er for nuværende 49 ekvipager kvalificeret til at kunne starte til DM i flere forskellige klasser fra i 1- og 2-spands klasser fra helt unge kuske på 14 år til senior på over 70 år. DM plejer også at tiltrække mere publikum end ellers så der er rig mulighed for at få forbindelse med en del hestefolk også hestefolk, der ikke kommer til ridestævner, fordi deres interesser ligge et andet sted, men hesten eller pony er fælles interesse.

Og som der er skrevet på facebook, skulle man have lyst til at give sponsorgaver til stævnet er der yderlige fordele. Man kan selvfølgelig også give sponsorgaver uden standplads. For yderlige oplysning ring eller skriv til Henriette  Bendorff: 21 64 04 51 . Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.