Fyens Køre Selskabs landsstævne på Kærsgaard. Dressur resultat.

I strålende solskin med en let brise er dressuren overstået på Kærsgaard. Der er nogle kuske der kører efter en kvalifikations til DM, så vidt jeg kan se har alle der er tilmeldt DM klaret det krav i dressur. Nu skal de så køre fejlfri resten af stævnet, uanset strafpoint. Det vil sige ingen, ikke rettet fejl bane, i maraton forhindringerne, det er lige før, jeg vil holde stille inden jeg kører ud, for at tjekke jeg har fået alle porte, forfra. Om man får 20 strafpoint for rette fejl bane, gør ikke noget. Det samme på søndag, portene i forhindrings banen skal tages i række følge, håber kuskene husker på at groom nu gerne må hjælpe.

20180628 210013

Vandforhindringen på Kærsgaard, som skal bruges i morgen til maratonen. Her Magnus Qvist, der blev nummer 2 i dagens dressur i svær klasse. 

Maraton og derby starter i morgen 09:00 og forhindringskørslen på søndag kl. 09:30 på Kærsgaard, Rugaardsvej 160, 5464 Brederup. Henri Hage, fortæller at han åbner til sit karet museum kl. 14:30,i morgen lørdag, hvor man moden en beskeden entre kan se hans mange hestevogne, fra rustvognen til Prinsessevognen. 

Der er gratis adgang til kørestævnet.

pdfDressur resultat 

pdfDetalje resultat, for hver øvelse fra hver dommer.