DM - på Dorthealyst - tirsdag - onsdag. Samt startrækkefølge dressur.

Dansk Køre Selskab - afvikler for Dansk Køre Forbund DM for kuske, kørsel med hest og vogn.

Kuskene er ankommet og der har været dyrlæge tjek og man har start rækkefølge for dressuren pdftorsdag og pdffredag.

Følg med på Youtube direkte klik her

Deres udsendte har været på pladsen siden i går aftens, hvor der kom lidt regn og har fulgt forbredelserne en smule.

Se videoer her.

dyr-red

Fra dyrlæge tjek, med Dansk Køre Forbunds veterinærkonsulent Karina Hou Larsen i spidsen for dommerne. Det er dommerne der bestemmer om en hest er klar, parat, til konkurrence, men træffer afgørelsen på råd fra dyrlægen.

Det er ikke verdens mest misundelses værdig job, for man er jo hestens garanti for at hestevældfærd er i orden - men samtidig kan man jo godt synes det er synd for kusken.