Fredagens dressur på Dorthealyst DM 2018

Ikke helt uventet var det den regerende Danmarksmester Hans Henrik Mosegaard Nielsen der vandt dressuren, med 48,83 strafpoint, i dag til DM i kørsel med hest og vogn på Dorthealysti klassen 2-spand hest. Men der skal køres til i de næste discipliner, maraton og forhindringskørsel, og ingen fejl, en enkelt rette fejl i morgen på maratonen, og guldmedaljen er væk. Lars Heibing ligger nummer to med 51,79 strafpoint og Kurt Klindt, der helt sikker gerne vil prøve at få en guldmedalje på 3. pladsen med 55,88 strafpoint.
I 1-spands hest klassen, vandt Henrik Høper, med 48,05 strafpoint, kneben foran Mie Mosegaard Nielsen på anden pladsen med 48,64 strafpoint. På 3. pladsen en anden af de helt unge kuske Mikkel Kruse Johansen med 50,40 strafpoint.
I 1-spand pony klassen vandt ikke helt uventet, men en helt ny, i denne sammenhæng Lise Halkjær med Anky, 44,00 strafpoint og med Mattes, anden pladsen med 49,17 strafpoint, den er så ikke med i Danmarksmesterskabet, ”kun” i landsstævne delen. På anden pladsen i DM delen ligger Maria Buchwald med 54,72 strafpoint. Hendes far på 3. pladsen med 57,65 strafpoint.
pdfSe hele resultatlisten her.

pdfPoint fra hver dommer til hver øvelse.

Live video fra formiddagens dressur 1-spand klaserne

Fredag eftermiddags dressur - 2-spand