Dansk Køre Forbund - ny formand

Af Jørgen Konge:

Dansk Køre Forbund skal have ny forperson, efter at Ann Rysgaard, på Dansk Køre Forbunds hjemmeside har meddelt at hun går af ved hovedbestyrelsesmødet i slutningen af november.
Det er ikke et nemt job at påtage sig, tvært i mod, det er øretævernes holdeplads. Men også en post, der kan være givende, hvor man møder en masse mennesker der brænder for deres sport, interesse.
For år siden vil jeg nok, have ønsket en person der har visioner, ideer om hvor køresporten skal hen, hvordan man får flere medlemmer. Det mener jeg ikke mere. En person der har ideer, er en ildsjæl, om hvad der skal ske, rummer sjældent hele sporten, organisationen. Og har tit svært ved at accepter, at vejen kan være andre veje, end den man har i sit hoved.

pdfSe mere her.