Landsstævne og internationalt stævne på Dorthealyst 2019

Propositioner for Internationalt FEI CAI2*stævne den 2. - 5. maj 2019.

Dansk Køre Selskab afholder Internationalt FEI CAI2* stævne i kørsel med hest og vogn.

Stævnet er det eneste FEI internationale kørestævne i Danmark i år.

Se propositionerne her:

pdf.pngDorthealyst_DEN_02-05.05.2019

pdf.pngAppendix_DraftSch_2019

Sideløbende med det internationale stævne afholdes der Landsstævne, som er åbent for medlemmer af køreselskaber tilsluttet Dansk Køre Forbund samt kuske fra de nordiske lande.

Stævnet køres efter FEI's Reglement 11. udgave, gældende fra 1. januar 2014 med ændringer fra 1. januar 2019 og Dansk Køre Forbunds tillæg gældende fra 1. januar 2019.

OBS! Landsstævne propositionerne er under udarbejdelse i Køreudvalget, og forventes snarest tilføjet her.

VIGTIGT! Vedrørende DANSKE KUSKES tilmelding til internationalt stævne på Dorthealyst:

Husk at sende tilmeldingen til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  senest d.18 MATS 2019, så Kurt Klindt kan tilmelde jer til FEI.

Kurt Klindt skal have tilsendt oplysning om:

1. Klasse man ønsker at starte
  2. Navn på kusk samt FEI-nr.
  3. Hest(e)navn og FEI-nr.
  4. Spåner eller halm

Hvis man ikke har FEI-pas eller FEI-nr. (BÅDE HEST OG KUSK), skal der sendes en e-mail til Kurt Klindt senest 1 marts.2019.

tegningdorthealyst