Ny Sjællandsmester i pløjning

 

Bjarne Wisler blev ny Sjællandsmester i pløjning med 192,9 point. Jan Blume blev nr. to med 192,8 point og Keld Anholm blev 3. med 186,8 point. Bjarne vandt formiddagens pløjning og Jan eftermiddagens pløjning, begge pløjer var ikke helt tilfreds med deres finis, med som de begge påpegede var jorden meget løs. Ja så løs så nogen mente at en hest kunne havde klaret det. Bjarne havde forberedt sig, ved at tage to plove med, en med kort plovjern og en med lang, det var den med det lange han vandt med. Bjarne stiller op til Danmarksmesterskabet ved Odense i på næste lørdag, men inde da, skal han i morgen til pløjestævne på Lolland, de kommer ikke sovende til resultaterne.

 

20131012 143142

Jan Blume, der blev nummer to ved Sjællandsmesterskabet i pløjning. 

 

Det var Dansk Køre Selskab der stod for arrangementet der blev afviklet ikke langt fra Dorthealyst, ved Knabstrup, hvor der var spisning bag efter. Hele resultatlisten her

 Ernst Christensen er en god amatørfotograf, som tager billeder til de fleste af de arrangementer som kørefolkene på Sjælland laver, her fra Sjællandsmesterskaberne i pløjning.