Kristina Klindt blev bedste dansker med en 4. plads ved VM

 

 

 

Efter at have kørt en nulrunde på toppene, og kun med en smule tidsfejl bliver Kristina Klindt nr. 4 ved verdensmesterskaberne i Pau.

Peter Koux tog en bolde og fik tidsfejl, sluttede på en 7. plads. Lars Dau blev anden bedst placeret af danskerne som nummer 5. Han tog to bolde og fik tidsfejl og måtte rykke en plads i forhold til placeringen efter maratonen.  Anette Irming Holst fik drejet lidt for meget efter C-porten i en kombineret forhindring nummer 16 og tog det røde skilt. Der blev fløjtet og porten retableret, det giver 5 strafpoint plus 10 sekunder lagt til den kørte tid. Derforuden tog hun to bolde. Det løber op og hun fik bare på forhindringsbanen 30,22 strafpoint. Samlet betyder det at hun bliver placeret som nummer 21 og sidst. Til hendes ros, skal understreges, at hun, om end, efter hendes egen udsagn, i sidste øjeblik, huskende hvad reglementet siger, at når der er ringet startes forfra i en kombineret, var der ikke ringet, skulle hun starter, hvor fejlen, blev begået. Bare en understregning af at det er nødvendig at kunne reglementet på rygraden. Tror der var flere tilskuere af de danske, der ikke ville havde husket det. Det gør de helt sikker for eftertiden indtil reglen bliver lavet om.

Alt i alt synes jeg de danske kuske har gjort det vel, ved dette VM, når man tænker på hvilke lande vi er op i mod og hvad der bliver brugt af midler i andre lande. Så et stort tillykke vil være på sin plads.  

Se resultatliste her.

Se dagens opdateringer på facebook her, også selv om man ikke er på facebook.