Resultaterne af de to indendørs stævner i weekenden.

 

 

TØS turneringen afviklede det 3. stævne i Egtved og på Sjælland var det bare det andet almindelige stævne at tre, som afvikles denne vinter.

TØS stævnet blev arrangeret a f Trekantens Køreselskab, hos  Egtved Rideklub, stævnet på Sjælland af Sjællandske Sportskuske og Kalundborgegnens Køreforening, vært var Lise og Lars Heibing, på  Lipizzaner Stutteriet Ordrupdal.

Optakten til stævnerne har været lidt forskellig, TKS gjorde meget ud af, at de havde en hemmelig speaker, se for omtale her på sitet, mens man på Sjælland brystede sig af at have en tidligere Verdensmester på startlisten.

1551529 10203105678387349 1133202280 n

Den hemmelige speaker var Morten Dueholm Larsen, nok mest kendt i Friser kredse, hvor han tit har en mikrofon i hånden. Efter alt at dømme, blandet fra en video fra stævnet, blev tilskuerne heller ikke snydt, fik underholdning for alle pengene.

Kristina

Den tidligere verdensmester leverede også varen, vandt sin klasse, og viste klassekørsel. Er i sær imponeret over de snævre vendinger i maratonen. Kun en enkelt gang, tabte Callisto takten, og måtte et gear ned.

Jeanette

På Sjælland var der også en første gangs kusk, med en hest på 25 år der først for to år siden blev tilkørt, Jeanette Rosenkrantz Rasmussen hed kusken og hesten Bravo. Hun fik Daniel Watson som groom i maraton delen, det var nok et godt valg, 17 år blev han den anden dag, men er en gave til de kuske der har ham som groom, det var der to andre der gjorde i lørdags. Han har det nu heller ikke fra fremmede, hans far Bent var sammen men sin bror Knold, groom i en årrække for Ole Buch Jensen for år tilbage. Det gjorde de også rigtig godt, blev faktisk ret berømte ikke bare i Danmark også ude i den store verden, dengang kørte Ole en del internationale stævner.

Det er uomtvistelig, at informationen i Egtved var bedre under stævnet, end på Sjælland, der var nemlig ingen, til gengæld vinder Sjællænderne i efter omtale, både i hurtighed og størrelse.

Samlet vinder i Egtved, blev Lars Dau, SKS. Nr 2 blev Susanne Bommelund, FKS. Og nr 3 blev Niels Peter Cook Jensen, TKS.

2014 Resultat Egtved

Hele resutatlisten.

Af billeder og videoer er offentliggjort disse, Katrinesmindes M. Boogiemann og Denise Andersen, der kører med en miniature heste, som vist skulle være noget af en løve. De blev nr. 7 samlet. 

Se videoen her. 

pdfResultatlisten på Sjælland. 

På Sjælland var der også Klindt maratoncup, hvor tre dommer giver stilpoint i maratonen, pdfresultatet blev. 

Steen Kristiansen, en af to fotografer på Sjælland der tager mange og gode billeder var på plettet og her er hans arbejde: 

Steen Kristiansen billeder

Der blev også taget nogle videoer her af Klaus Petersen, 1-spand,

2-spand kusk, Jørgen Andersen og juniokusk Maria Buchwald