Kursus i det nye FEI reglement

 

 

Kursusaften i det nye FEI reglement v/ Judith Kofoed torsdag den 27. marts 2014


Alle medlemmer - uanset om du er kusk eller ej - er velkommen til at komme til en kursusaften med dommer Judith Kofoed. Der er rigtig mange nye ændringer i det nye reglement, så det er vigtigt, at man får sat sig godt ind i reglerne, før der køres konkurrencer.

 

VK og MKS er gået i samarbejde omkring dette tiltag, men alle andre køreforeningsmedlemmer er også velkomne. Der er arrangeret et tilsvarende kursus i Sønderjylland med Judith Kofoed.

Vi har valgt at afholde denne kursusaften midt i landet, nemlig på Birken, til gengæld vil vi afholde et banebyggerkursus på Holtegaard i foråret, men herom senere.

Programmet for kurset er:

kl 17-18: oplæg v/ Judith Koefoed
kl 18-18,45 spisning og småsnak
kl 19-21: fortsat oplæg og spørgsmål.

Prisen for kurset er 100 kr pr deltager. Prisen er incl. Smørrebrød og kaffe. Du bedes selv printe og medbringe det nye reglement.


Du skal ved tilmeldingen indbetale de 100 kr på VK’s konto Spar Nord reg. nr. 9060 Konto: 2105727936, husk at påføre navn.

Sidste tilmelding er 24. marts på mail til Anne Grethe Nørgaard : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

MKS & VK