Tak DM 2014

Michael Irming, formand for køreudvalget under Dansk Køre Forbund, og groom, for Anette Holst Irming, skriver i anledning af det afholdte Danmarkmesteskab i kørsel med hest og vogn.

Per Pedersen

Fra DM, foto Per Pedersen ROOK


Til arrangører, hjælpere, og værter ved DM i Revsø.
Jeg syntes lige at jeg som formand for køreudvalget, vil sende en kæmpestor lykønskning til alle Jer der var involveret i det netop overstået DM på Revsø Rideskole. Det har været en fantastisk oplevelse at være med som deltager, og jeg syntes at det er helt unikt at opleve den fællesskabs ånd der hersker i vores lille forbund, deltagere der på tværs af egne interesser altid er klar med en hjælpende hånd og et kærligt klap når det er påtrængt. Men nok allermest til de FANTASTISKE hjælpere der kommer fra alle egne af landet og bruger en hel uge på at få tingene til at klappe, uden Jer kunne det ikke lade sig gøre!!!
Jeg vil også lige benytte mig af lejligheden til at rose den køre standard der blev vist i alle disciplinerne. Vi besluttede jo i Køreudvalget at et mesterskab i Danmark jo klart skal køres i svær klasse, og I viste Jer alle som fantastiske repræsentanter for denne beslutning, og jeg er helt overbevist om at der er mange flere der bliver klar til det næste DM.
Et endnu større tillykke skal lyde til alle Jer Juniorer og Young Drivers som var med i Revsø, I gjorde oplevelsen total, vi er alle mega stolte af Jer. Og vi ønsker dem der skal et smut til Polen senere på året, al mulig held og lykke, vi ved at I vil være værdige repræsentanter for vores forbund.
Til sidst vil jeg da lige sende en hilsen til vores formand Arnild der desværre kom så galt af sted, men jeg ved at mens hun sidder der med 2 ben i gips, ligeså hvide som de ben Anette Holst Irming render rundt med, så er det klart i hendes ånd at der blev givet gas resten af stævnet, og lur mig om ikke hun allerede er ved at kigge på stævnekalenderen for det kommende år!!